Literair Festival Harlingen 10 juni

Bibliotheek, boekhandel en museum in Harlingen organiseren samen op zaterdag 10 juni de derde editie van het Literair Festival Harlingen. Een prachtig festival in de sfeervolle tuin achter de culturele partners aan de Voorstraat. Het programma is inmiddels vastgesteld en de kaartverkoop is gestart. Het belooft een prachtig, afwisselend festival te worden, met grote namen uit de Nederlandse literatuur, maar ook lokale dichters, schrijvers en muzikanten.

Koop tickets

Bekijk het programma

Praktische informatie

Literair Festival Harlingen vindt plaats op zaterdag 10 juni in de tuin achter museum, boekhandel en bibliotheek aan Voorstraat 54-56 in Harlingen. Het festival duurt van 16.00 tot 22.00 uur. Tickets voor het festival kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde Harlingen en online bij de bibliotheek.

Tickets: wat kost het, waar koop ik ze?

De tickets kosten €15,- per stuk. De tickets zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde in Harlingen en via deze website.

Wat als het regent?

Het festival vindt voor een groot deel in de buitenlucht plaats, maar zowel het podium als de zitplaatsen zijn overdekt We hopen op een zwoele zomeravond, maar houd de weerberichten in de gaten en neem indien nodig een extra jasje of dekentje mee. 

Is het een 'staand' festival of kan ik zitten?

Tijdens het festival kunt u rondlopen door de mooie gezamenlijke tuin achter de bibliotheek, Boekhandel van der Velde en het Hannemahuis en natuurlijk kunt u ook binnen een kijkje nemen. Tijdens de verschillende programma-onderdelen kunt u zitten.

Kan ik er iets te eten en te drinken krijgen?

Ja, natuurlijk, we hebben aan alles gedacht. Broodje Nuchter zorgt in de tuin voor een heerlijke maaltijd en drankjes. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Bij de entree zijn munten verkrijgbaar waarmee u drankjes en de maaltijd kunt betalen. Heeft u na afloop van het festival muntjes over? Geen probleem, die kunt u weer inleveren, of bewaren voor een volgend bezoek aan Broodje Nuchter in Harlingen.