Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Yotam Ottolenghi | Helen Goh | Verena Lochmuller | Tara Wigley
-
Alma Huisken
-
Sofia Chanou
-
Laura Kieft
Uitgelicht
Roselle de Jong Zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Meer boekentips
Karin Hamersma Mevrouw Hamersma
Gedrukt boek
Manon Proper Bistro Manon
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Pascalle Bonnier Kooltje
Gedrukt boek
Alan Rosenthal Foolproof uit één pan
Gedrukt boek
Nigel Slater Greenfeast
Gedrukt boek
Modeste Herwig Theetuin
Theezetten met kruiden uit eigen tuin: informatie over teelt, verwerking en het samenstellen van theemengsels.
Gedrukt boek
E-books
-
Kyra de Vreeze
-
Mieke Kosters
Gezond op gewicht met lekker eten!
Jeroen van Egmond
Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek
Elise Gruppen, Nina de Bruijn
-
Lisette Kreischer
De little black dress challenge
Mieke Kosters
-
Pascalle Bonnier, Mathijs Kok
-
Mari Maris
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt