Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Marike Bol
-
Julie Van den Kerchove
Het ultieme slowcooker kookboek
Clare Andrews
Uitgelicht
Roselle de Jong
Zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Meer boekentips
Michel Hanssen Spice wise green
smaakvolle groenten met kruiden en specerijenmixen zonder zout
Gedrukt boek
Merijn Tol Café Mazahar
Verzameling recepten uit de mediterrane keuken, met een eigen twist.
Gedrukt boek
Matthew Jones Masterclass bakken
Bakboek met meer dan negentig klassieke bakrecepten voor broden, taarten, koekjes en desserts, met stap-voor-stap instructies.
Gedrukt boek
Chantal Karsten, Gerlinde Konings Ketomorfose
Verzameling van 90 eenvoudige koolhydraatarme recepten. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Rosanne Rust Zero waste koken voor dummies®
Tips, adviezen en recepten voor het omgaan met voedselverspilling, gericht op het creëren van duurzame kookgewoontes.
Gedrukt boek
Lieve Galle In het wild geplukt
Handleiding voor het wildplukken van kruiden, bloemen, zaden en wortels, en het bereiden van de ingrediënten in recepten als aanvulling op het voedingspatroon.
Gedrukt boek
E-books
-
Jaline Vandromme
-
Clara ten Houte de Lange, Coen Beute, Joyce Huisman, Irene van Blommestein, Anneleine van Ei
-
Simone van Thull
-
Haylie Pomroy
-
Janneke Vreugdenhil
-
Nathalie Meskens
-
Jennifer en Sven
-
Denise Kortlever
Luisterboeken
-
Joël Broekaert
-
Bart Hoffman
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt