Geef een Bieb-abonnement cadeau!

Met duizenden boeken, e-books, luisterboeken, muziek, films en tijdschriften, geeft u iemand met een Bibliotheek-cadeaubon, een leuk en veelzijdig cadeau. Het cadeau-abonnement is verkrijgbaar in al onze vestigingen, en geldig in elke bibliotheek in Nederland.

 


Wat houdt het Cadeau-abonnement in?

Wat kost een cadeau-abonnement?

Wilt u de Bibliotheek cadeau geven? Dat kan al vanaf €12,50. U kunt elke abonnement cadeau geven, bijvoorbeeld het kennismakingsabonnement (3 maanden voor €12,50), het basisabonnement (1 jaar voor €50,-), het luxe-abonnement (1 jaar, 2 passen voor €70,-) of het digitale abonnement (alleen online lezen, 1 jaar voor €42,-).

Het cadeau-abonnement kunt u alleen in de bibliotheek afsluiten (niet online dus). Het abonnement is geldig in elke bibliotheek in Nederland en het stopt automatisch.

Hoe lang is het cadeau-abonnement geldig? Wanneer start het cadeau-abonnement?

Het abonnement is direct geldig vanaf het moment van aankoop. De ontvanger krijgt van ons de lopende maand cadeau. Bijvoorbeeld: u koopt op 3 december een cadeau-abonnement van €12,50 (3 maanden). Dit abonnement is geldig van 3 december tot en met 31 maart (de rest van december krijgt de ontvanger cadeau, het abonnement is na de 'aangebroken' maand nog drie volle maanden geldig).

Het kennismakingsabonnement is 3 maanden geldig, het basis- en luxe-abonnement zijn beide een heel jaar geldig. 

Wat kan de ontvanger lezen?

Dat is helemaal afhankelijk van welk abonnement u cadeau geeft. Bekijk wat u kunt lenen op de pagina’s van de verschillende abonnementen.

Kan ik een cadeau-abonnement online afsluiten?

Nee, dat kan helaas niet. U kunt het cadeau-abonnement alleen in onze vestigingen (Ameland, Buitenpost, De Westereen, Dokkum, Dronryp, Franeker, Harlingen, Hallum, Kollum, Schiermonnikoog, St.-Annaparochie, Surhuisterveen, Terschelling en Vlieland) kopen. U ontvangt dan een pas in een mooie cadeauverpakking. De ontvanger kan met de pas in elke bibliotheek in Nederland lenen. 

Waar kan de ontvanger lenen en terugbrengen?

Het cadeau-abonnement kunt u alleen in de bibliotheek afsluiten (niet online dus). Het cadeau-abonnement is verkrijgbaar in alle onze vestigingen. Het is na aankoop geldig in elke bibliotheek in Nederland. De persoon die het cadeau krijgt kan dus in elke bibliotheek boeken lenen en terugbrengen.

Ik heb een cadeau-abonnement ontvangen, en nu?

Wat een mooi cadeau! (al zeggen we het zelf ;)

U kunt met uw cadeau-abonnement direct terecht in elke Bibliotheek in Nederland. Meld u bij uw eerste bezoek even aan de balie, zodat we uw inschrijving volledig kunnen maken.


  • Toegang tot de enorme collectie

    Leen boeken, films, muziek en meer.

  • Doe mee aan onze activiteiten

    Lezingen, cursussen, filmvertoningen: bekijk de agenda!

  • Duizenden e-books, 24/7 beschikbaar

    24 uur per dag onbeperkt toegang tot de online Bibliotheek.


Haal een cadeau-abonnement bij de Bibliotheek!