Boekenmatchmaker

Gepubliceerd op: 18 januari 2024 15:29

Boekenmatchmaker: Vind Jouw Perfecte Leesmatch! De hele maand februari staan de bibliotheken in het teken van de liefde. In een aantal van onze vestigingen hebben we de ‘Blind date met een Boek’ en in de andere vestigingen hebben we de ‘Boekenmatchmaker’.

De Boekenmatchmaker biedt niet alleen gepersonaliseerde boekentips, maar opent ook de deur naar onverwachte literaire liefdes. Laat je verrassen door de zorgvuldig geselecteerde boeken die speciaal voor jou zijn uitgekozen. In de zoektocht naar jouw perfecte leesmatch kunnen onze aanbevelingen je in contact brengen met nieuwe auteurs en onontdekte literatuur die je hart zullen veroveren. Ontdek de magie van het onverwachte terwijl je je laat leiden door de Boekenmatchmaker door de betoverende wereld van boeken en liefde. Veel leesplezier!

De stappen van onze Boekenmatchmaker
Kom langs in de bibliotheek en vraag een Boekenmatchmaker-vragenlijst aan bij onze vriendelijke bibliotheekmedewerkers. Laat ons weten wat je favoriete genres zijn, welke auteurs je bewondert en vertel ons over de boeken die je recentelijk hebt verslonden.

Gepersonaliseerde Boekentips
Na het invullen van de vragenlijst brengen onze bibliotheekmedewerkers de magie tot leven! Ze zullen met zorg en aandacht jouw persoonlijke boekentips selecteren die aansluiten bij jouw leesvoorkeuren.


Krijg je Boekenmatch
Laat je verrassen door de boeken die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Wie weet ontmoet je jouw nieuwe favoriete auteur of ontdek je een verborgen literair juweeltje!