Meer doen met de computer

Digi-Taalhuis

Handig maar ook lastig

U kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als u hier geen of weinig ervaring mee heeft. De Bibliotheek helpt u verder. Met cursussen, workshops en spreekuren voor computers en internet.

Deelname is gratis. Iedereen is welkom. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Cursussen

Kennismaken met de computer

Een computer aanzetten lukt, maar dan? In de gratis cursus Kennismaken met de computer leert u onder andere hoe het toetsenbord werkt, wat u allemaal kunt doen met de muis en hoe u moet zoeken op internet. Ook een brief typen, bewaren en printen komt aan bod. Klik op de knop hieronder om te kijken waar een cursus wordt gegeven. 

Lees meer

Digitale spreekuren

Digisterker

Het digitaal spreekuur in de Bibliotheek is voor mensen die moeite hebben met of vragen hebben over hun eigen tablet, smartphone en of laptop.

Bekijk wanneer er een spreekuur bij u in de buurt is

Les op Maat

In de cursus Klik & Tik leert u werken met computers en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met computers.

Lees meer

Werken met je DigiD

Digisterker

In de cursus Werken met je DigiD leert u omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 

Lees meer

 • Informatiepunt

  Bij het Informatiepunt Digitale Overheid geven we u informatie over bijvoorbeeld DigiD, belastingen, toeslagen en nog veel meer. Kom naar de Bibliotheek.

   

 • Donorregistratie

  Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Wat betekent dit voor u? Wilt u meer informatie of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Kom naar de Bibliotheek.

    • Hulp nodig?

  Bel 088 - 16 56 123