Belastingaangifte 2024

Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen via de computer kan best lastig zijn. Wat hulp van een expert die met je meekijkt is dan fijn. Iemand die helpt bij het invullen van de aangifte, je tips geeft of je vragen beantwoordt. 


De bibliotheek helpt je verder

In steeds meer bibliotheken kun je hulp krijgen bij je belastingaangifte en toeslagen, ook bij jouw lokale bibliotheek. Kijk op onze website waar spreekuren en hulp bij aangifte worden gegeven. 

Zelf belastingaangifte doen?

Wil je zelf belastingaangifte doen maar heb je thuis geen computer of internet? In de bibliotheek kun je gratis en veilig een computer gebruiken voor de aangifte van je inkomstenbelasting en het aanvragen van een toeslag. Ook kun je hier gratis de belastingaangifte printen, of je nu wel of geen lid bent van de bibliotheek.

  • Gratis gebruik van computer
  • Gratis je toeslag printen
  • Koffie en thee

 

Bekijk ons filmpje

Hulp bij belastingaangifte

Heb je hulp nodig voor je persoonlijke belastingaangifte? Maak dan een afspraak bij een van onze bibliotheken. Je kunt bellen naar 088 - 16 56 123 of klik op de knop hieronder om te kijken wanneer en waar een hulp bij belastingaangifte bij jou in de buurt is. 

Bekijk waar u terecht kunt

Vraag over de belastingaangifte?

Heb je een vraag over de inkomenstopgave bij de Belastingdienst? En kun je niet naar een spreekuur komen? Kom langs in de bibliotheek en een medewerker kan jou in contact brengen en eventueel doorverwijzing naar een hulporganisatie. 

Meer informatie

Direct bellen met de Belastingdienst? Bel gratis met de BelastingTelefoon 0800 - 0543


Cursussen voor de computer

Wil je beter leren omgaan met de websites van de overheid? 
Volg dan een computercursus bij de Bibliotheek. 

Voor meer informatie bel met onze klantenservice 088 - 16 56 123.